Tisková zpráva k vyhlašování výzev MAS pro operaci 19.2.1 Podpora provádění operací v rámci strategie komunitně vedeného místního rozvoje

08. 06. 2018 | celá ČR

4.6.2018 - Tisková zpráva k termínům registrace Žádostí o dotaci pro operaci 19.2.1 Podpora provádění operací v rámci strategie komunitně vedeného místního rozvoje v Programu rozvoje venkova na období 2014 - 2020 pro rok 2018/2019.

S ohledem na již zveřejněnou tiskovou zprávu ze dne 22. září 2017 chceme připomenout všem místním akčním skupinám, že příjem Žádostí o dotaci na RO SZIF v roce 2018 je stanoven v termínu od 1. února 2018 do 31. srpna 2018. Poté bude probíhat pravidelná technická odstávka systému Státního zemědělského intervenčního fondu. Termín registrace Žádostí o dotaci na RO SZIF bude obnoven 1. února 2019. Termín zpřístupnění vyhlašování Výzev, tj. podávání Žádosti o potvrzení Výzvy, bude upřesněn po aktualizaci Pravidel pro tuto operaci.

Líbil se vám tento příspěvek? Můžete ho také sdílet!

google+

Agrární komora ČR obhajuje požadavky zemědělců doma i v zahraničí.

Ing. Zdeněk Jandejsek, CSc., prezident AK ČR

videa ›

Odběr novinek

Odebírejte e-mailem denní nebo týdenní přehled zveřejněných zpráv.

Kurzovní lístek

27. 01. 2020

EuroEuro25,230
DolarDolar22,883
LibraLibra29,903

zdroj: www.cnb.cz

Pro dnešní den není žádná anketa definována.
Nová anketa se připravuje.

Akce AK:
17. Leden
Internationale Grüne Woche více ›
27. Leden
Zelinářské dny více ›
28. Leden
Chmelařský kongres více ›
29. Leden
Školení laboratorních pracovníků zaměřené na hodnocení krmiv více ›
29. Leden
Předsněmovní diskuze Plzeňský a Karlovarský kraj více ›
Akce škol:
12. Únor
Den otevřených dveří ČZA Mělník více ›
12. Únor
Den otevřených dveří České zahradnické akademie Mělník více ›

Dnes se konájí 2 akce.
Přehled konaných akcí naleznete zde ›
Kalendář školních akcí ›

Praha Liberecký Olomoucký Zlínský Plzeňský Ústecký Karlovarský Moravskoslezský Středočeský Vysočina Pardubický Kralovehradecký Jihočeský Jihomoravský

AGRÁRNÍ KOMORA V KRAJÍCH

Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský

IČO: 47674768 DIČ: CZ47674768
datová schránka: guzadjj

Agrární komora České republiky
Blanická 383/3
779 00 Olomouc

sekretariat@akcr.cz
 Mapa jak k nám

Agrární komora České republiky
Počernická 272/96

www.akcr.cz

Ochrana osobních údajů

Agrární komora České republiky je zapsána v obchodním rejstříku vedeného u Krajského soudu v Ostravě, oddíl XIV, vložka 571.

Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky Creative Commons License