› Info › Poradenství › Potravinářství vloženo: 13. 08. 2018
3.8.2018 - Odborné publikace s potravinářskou tématikou.
Mléko a mléčné výrobky
KOPÁČEK Jiří. Mléko a mléčné výrobky: jak poznáme kvalitu?. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, 2014. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Obiloviny a luštěniny
DOSTÁLOVÁ Radmila, HORÁČEK Jiří, SKŘIVAN Pavel a SLUKOVÁ Marcela. Obiloviny a luštěniny. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2016]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Svět kávy
BRZOŇOVÁ Lenka. Svět kávy. 2. přepracované vydání. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich
KAVKA Miloš. Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich. 2. přepracované vydání. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Sója a výrobky ze sóji
DOSTÁLOVÁ Radmila. Sója a výrobky ze sóji. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Pivo
MEZEROVÁ Michaela. Pivo. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Čokoláda, kakao a výrobky z nich
ČOPÍKOVÁ Jana. Čokoláda, kakao a výrobky z nich. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Nealkoholické nápoje
ČÍŽKOVÁ Helena. Nealkoholické nápoje. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2016]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Čaj
BRZOŇOVÁ Lenka. Čaj. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2016]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Těstoviny
HRUŠKOVÁ Marie, HRDINA Pavel a FILIP Pavel. Těstoviny. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Med
DUPAL Libor, KAMLER František, TITĚRA Dalibor, VOŘECHOVSKÁ Marcela a VINŠOVÁ Hana. Med. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., v rámci priority pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel při České technologické platformě pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Drůbeží maso a drůbeží masné výrobky
MATES, František. Drůbeží maso a drůbeží masné výrobky. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Sýry a tvarohy
OBERMAIER Oldřich a ČEJNA Vladimír. Sýry a tvarohy. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2013. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Vejce
BOHÁČKOVÁ Barbora. Vejce. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2014. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Tuky a oleje
BRÁT Jiří. Tuky a oleje. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2014. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Chléb a pečivo
PŘÍHODA Josef, SLUKOVÁ Marcela a DŘÍZAL Jaromír. Chléb a pečivo. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2013. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Hovězí a vepřové maso
KATINA Jan a KŠÁNA František. Hovězí a vepřové maso. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2012. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský
Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky