› Info › Poradenství › Potravinářství vloženo: 13. 08. 2018
3.8.2018 - Odborné publikace s potravinářskou tématikou.
Mléko a mléčné výrobky
KOPÁČEK Jiří. Mléko a mléčné výrobky: jak poznáme kvalitu?. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, 2014. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Obiloviny a luštěniny
DOSTÁLOVÁ Radmila, HORÁČEK Jiří, SKŘIVAN Pavel a SLUKOVÁ Marcela. Obiloviny a luštěniny. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2016]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Svět kávy
BRZOŇOVÁ Lenka. Svět kávy. 2. přepracované vydání. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich
KAVKA Miloš. Ryby, ostatní vodní živočichové a výrobky z nich. 2. přepracované vydání. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Sója a výrobky ze sóji
DOSTÁLOVÁ Radmila. Sója a výrobky ze sóji. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Pivo
MEZEROVÁ Michaela. Pivo. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2017]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Čokoláda, kakao a výrobky z nich
ČOPÍKOVÁ Jana. Čokoláda, kakao a výrobky z nich. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Nealkoholické nápoje
ČÍŽKOVÁ Helena. Nealkoholické nápoje. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2016]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Čaj
BRZOŇOVÁ Lenka. Čaj. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., [2016]. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Těstoviny
HRUŠKOVÁ Marie, HRDINA Pavel a FILIP Pavel. Těstoviny. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Med
DUPAL Libor, KAMLER František, TITĚRA Dalibor, VOŘECHOVSKÁ Marcela a VINŠOVÁ Hana. Med. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú., v rámci priority pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel při České technologické platformě pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Drůbeží maso a drůbeží masné výrobky
MATES, František. Drůbeží maso a drůbeží masné výrobky. Praha: Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. a Potravinářská komora ČR v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny, 2015. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Sýry a tvarohy
OBERMAIER Oldřich a ČEJNA Vladimír. Sýry a tvarohy. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2013. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Vejce
BOHÁČKOVÁ Barbora. Vejce. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2014. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Tuky a oleje
BRÁT Jiří. Tuky a oleje. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2014. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Chléb a pečivo
PŘÍHODA Josef, SLUKOVÁ Marcela a DŘÍZAL Jaromír. Chléb a pečivo. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2013. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Hovězí a vepřové maso
KATINA Jan a KŠÁNA František. Hovězí a vepřové maso. Praha: Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny, 2012. Jak poznáme kvalitu? Publikace ke stažení.
Delegáti 29. sněmu, zvolili nového prezidenta Agrární komory ČR,
Ing. Jana Doležala více zde
Praha | Středočeský | Plzeňský | Jihočeský | Karlovarský | Ústecký | Liberecký | Královéhradecký | Pardubický | Vysočina | Jihomoravský | Zlínský | Olomoucký | Moravskoslezský
Agrární komora České republiky podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Zachovejte licenci 3.0 Česko. Creative Commons License. Tiskové a elektronické šíření informací z webových stránek Agrární komory České republiky je možné pouze s uvedením zdroje. Copyright © 2005-6 Agrární komora České republiky